2020-07-10 15:53

Atac sinucigaş la Istanbul soldat cu patru morţi şi 20 de răniţi

 |  12:09
Atac sinucigaş la Istanbul soldat cu patru morţi şi 20 de răniţi

Florentin Dincă

Un atac sinucigaș s-a produs sâmbătă dimineaţă pe importanta arteră pietonală și comercială Istiklal din partea europeană a Istanbulului, provocând moartea a cel puțin patru persoane și rănirea altor 20.

Zona frecventată de mii de persoane zilnic este survolată de mai multe elicoptere, în timp ce la fața locului au fost deplasate echipe de geniști. Potrivit CNN Turk, în urma exploziei, care ar fi fost provocată de un atac sinucigaș, au murit patru persoane și alte 20 au fost rănite. Din primele informaţii, unul din cei doi morți ar fi chiar atentatorul.

Explozia a avut loc într-o zonă frecventată de turişti, iar la momentul producerii atentatului în locul respectiv se aflau foarte mulţi oameni.

Acesta este al cincilea incident de genul acesta ce a avut loc în oraşul din Turcia în 2016. O explozie a ucis 37 de persoane, duminica trecută. Gruparea extremistă kurdă TAK a revendicat atacul. TAK, o grupare disidentă din Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), a anunţat că atacul de duminică a fost comis ca o răzbunare faţă operaţiuni militare turce în sud-estul ţării, o regiune cu populaţie majoritar kurdă.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-19Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
19 Mar 2016

MERKEL TOCMAI A APROBAT SA LE DEA DRUMUL FARA VIZA IN EUROPA...SI CATEVA MILIARDE DE EURO ASA DE BUZUNAR...CA SA AVEM ATENTATE LA FEL IN TOATE CAPITALELE EUROPENE...TRAIASCA MARELE LICURICI DE LA FRANKFURT...BANCA ROTSCHILD CARE FINANTEAZA STATUL ISLAMIC ERDOGAN-NETANIAHU-SAUDITII...SI BINEINTELES ISARESCU CARE DUCE GEAMANTANELE CU BANII CASH CU UDREA-GHITZA IN DUBAI ASA PE BLAT...SA NU SE PRINDA NIMENI..DECAT MAHALAUA NOASTRA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz