2020-01-27 05:26

ATAC SUA: Un elev a fost ucis şi alţi şapte răniţi într-un atac armat la o şcoală din Denver

 |  09:26
ATAC SUA: Un elev a fost ucis şi alţi şapte răniţi într-un atac armat la o şcoală din Denver

Un elev de 18 ani a fost ucis şi alţi şapte adolescenţi au fost răniţi după ce doi elevi au deschis focul marţi într-o şcoală din Denver, în SUA, relatează The Guardian.

Şeriful Tony Spurlock a declarat că cei doi au intrat în şcoala Highlands Ranch şi au început să tragă în elevii din două clase. La câteva minute, poliţiştii de la o secţie de poliţie din apropiere au intrat în şcoală şi i-au arestat pe cei doi suspecţi după o luptă.

„Ofiţerii puteau auzi focurile de armă pe măsură ce se apropiau de şcoală”, a declarat şeriful-adjunct Holly Nicholson-Kluth.

„Cred că răspunsul rapid al ofiţerilor a ajutat la salvarea de vieţi”, a afirmat Spurlock.

Spurlock nu i-a identificat pe suspecţi însă a precizat că este vorba de un adult şi un minor. Autorităţile plănuiesc să le cerceteze casele şi un vehicul de la şcoală.

Autorităţile nu au publicat numele celui care a decedat, însă au informat că este vorba de un băiat de 18 ani.

Incidentul a avut loc la şcoala Highlands Ranch, o şcoală publică cu peste 1.850 de elevi de la grădiniţă până la clasa a-12-a, aflată la aproximativ 15 kilometri de centrul oraşului Denver.

Mai multe maşini de pompieri, ambulanţe şi maşini ale poliţiei se aflau la şcoală iar elicopterele medicale au aterizat în apropiere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine