2019-08-17 18:18

UPDATE. ATAC TERORIST. Se AMÂNĂ alegerile anticipate din Marea Britanie?

 |  09:56
UPDATE. ATAC TERORIST. Se AMÂNĂ alegerile anticipate din Marea Britanie?

Politicienii britanici sunt îndemnaţi, pe reţelele de socializare, să amâne alegerile generale anticipate programate pe 8 iunie, în urma celui de-al doilea atac terorist de la Londra din două săptămâni, relatează The Telegraph.

UPDATE 13.11 Premierul britanic Theresa May a anunţat duminică, în urma unei şedinte a Comitetului de urgenţă COBRA al Guvernului, că luni se va relua campania electorală, iar joi vor avea loc alegerile generale pe care le-a convocat.

Aceste îndemnuri sunt tot mai insistente după ce poliţia a anunţat că şase persoane au fost ucise în atac, dar şi autorii acestuia. Campania electorală a fost suspendată timp de mai multe zile după atentatul sinucigaş de la Manchester Arena, luna trecută, soldat cu 22 de morţi, noteză news.ro.

Îndemnul la suspendarea activităţii politice a fost lansat de Mark Oxley într-o petiţie, postată pe site-ul Change.org, iar iniţiativa sa este susţinută de foarte mulţi britanici. ”Sunt destul de sigur că un procent mare din populaţia britanică este de acord că nu este momentul să organizăm alegeri generale. După al doilea atac devastator, cred că a venit vremea să acordăm prioritate securităţii ţării noastre şi poporului ei. De aceea vă cer să anulaţi alegerile generale în viitorul apropiat”, a scris Oxley.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-04

In legatura cu acest articol...

UPDATE. Incidente GRAVE în centrul LONDREI: o camionetă a lovit 5-6 PIETONI aflați pe London Bridge, 3 tineri au fost înjunghiați într-un bar
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray