2020-06-06 23:35

Atentatele teroriste din Franţa, doar începutul unui val de atacuri la nivel european

 |  11:59
Atentatele teroriste din Franţa, doar începutul unui val de atacuri la nivel european

Atentatele teroriste comise în Franţa în ultimele zile ar putea fi începutul unui val de atacuri la nivel european, potrivit unor comunicaţii ale liderilor grupării Stat Islamic, care au fost interceptate de serviciile de informaţii americane, relatează ziarul german Bild, în ediţia de duminică, citat de Mediafax.

Citeşte şi: 

Potrivit cotidianului german, care citează surse din serviciile de informaţii americane, NSA ar fi interceptat la scurt timp după atacurile din Paris comunicaţii în care liderii organizaţiei Stat Islamic (SI) anunţau un val de atentate.

În aceste discuţii, Parisul ar fi fost evocat ca semnal pentru o serie de atentate vizând alte oraşe europene, printre care şi Roma, scrie ziarul german.

Sursa citată mai notează că serviciile americane ar dispune de informaţii potrivit cărora fraţii Cherif şi Said Kouachi, autorii atacului de la revista satirică franceză Charlie Hebdo, ar fi avut contacte în Olanda.

Un număr de 17 persoane au murit în atentatele teroriste care au avut loc în ultimele zile în Franţa şi care au fost comise de fraţii Kouachi şi de Amedy Coulibaly, trei jihadişti francezi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine