2019-12-14 15:22

ATENȚIE IMAGINI DURE! Un tânăr a căzut de pe un bloc, încercând să-şi facă o poză

 |  14:12
ATENȚIE IMAGINI DURE! Un tânăr a căzut de pe un bloc, încercând să-şi facă o poză

Imagini terifiante postate de poliţia din Bombay, India pe Twitter. În înregistrare apare un tânăr care se prăbuşeşte de pe o clădire înaltă după ce a încercat să-și facă un selfie. Astfel de cazuri sunt tot mai numeroase odata cu amploarea care au luat-o retelele de socializare pentru ca fiecare detinator al unui cont pe o astfel de retea incearca sa bifeze acea poza menita sa stranga multe aprecieri din partea comunitatii sale. De foarte multe ori, goana dupa succesul din Social Media se soldeaza cu victime.

Urcat pe clădire, bărbatul s-a așezat pe marginea terasei, în încercarea disperată de a reuşi cel mai bun selfie.  Din nefericire, bucăţi din clădire s-au prăbuşit şi, odată cu ele si bărbatul inconştient.

Tânărul a încercat disperat să se prinsă de ceva însă fără succes. A căzut în gol şi s-a prăbuşit pe caldarâm.

Imaginile video pot fi vazute AICI.

Politia indiana a raportat ca, din 2011 pana astazi, 120 oameni au murit din cauza fotografiilor realizate in locuri periculoase. Cazul baiatului care a cazut de pe cladire din cauza unui selfie nu este ultima tragedie de acest gen in India. Recent, un tanar de 27 de ani a murit din cauza arsurilor suferite in timp ce se chinuia sa realizeze un selfie de pe un tren.

In aceasta primavara, o tanara de 23 de ani din Cluj și-a găsit sfârșitul la Paris. Aceasta se afla într-o excursie romantică alături de iubitul ei care urma să o ceară în căsătorie în capitala Franței, insa a cazut in gol de la inaltime, cand incerca sa-si faca o fotografie cu vedere la Turnul Eiffel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray