2019-12-09 20:02

Atenţie, turişti! Risc major de incendii în zona litoralului bulgăresc

 |  19:03
Atenţie, turişti! Risc major de incendii în zona litoralului bulgăresc

Autorităţile din Bulgaria au emis o alertă privind riscul unor incendii de vegetaţie, în principal în zonele de pe litoral. Astfel, localnicii şi turiştii au fost avertizaţi vineri că trebuie să fie vigilenţi şi să reacţioneze rapid în cazul izbucnirii unui incendiu.

Alerta privind incendiile de vegetaţie a fost emisă pentru regiunile Iambol, Stara Zagora, Haskovo, Sliven şi Burgas, situate în sud-estul ţării, dar şi pentru Şumen, Varna şi Dobrich, din nord-est.

De altfel, conform Mediafax, în ultimele luni, în Bulgaria au avut loc numeroase incendii forestiere, daunele ajungând la zece milioane de leva (5,1 milioane de euro).

Pompierii au stins vineri un incendiu izbucnit în apropierea staţiunii estivale Sunny Beach şi în urma căruia au fost mistuite 15 hectare de iarbă uscată. De asemenea, un incendiu a avut loc în zona Lesovo, în apropierea frontierei Bulgariei cu Turcia în urmă cu doar câteva zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Românii, primii la turism în…Bulgaria Ministerul bulgar al Turismului a făcut, în această săptămână, un anunț incredibil pentru economia românească: în 2018, cei mai mulți turiști străini au provenit din România - 1. 370.000, cu 20,9% mai mulți decât în 2017
31 Ian 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray