2020-05-29 10:18

Atenționare de călătorie în Grecia

 |  20:38
Atenționare de călătorie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care călătoresc în Republica Elenă că în urma cantităților mari de precipitații înregistrate în cursul zilei de 7 septembrie 2016, regiunile Messinia, Laconia și zona de est a Salonicului au fost puternic afectate, iar Secretariatul General pentru Protecție Civilă a declarat stare de urgență pentru zonele afectate, pentru o perioada de 6 luni (până la 7 martie 2017).

În zona Skala –Laconia din Peloponez, barajul râului Evrota s-a rupt. În Peloponez, Poliția rutieră a anunțat întreruperea circulației în următoarele localități:

 1. regiunea Messinia

- pe drumul rural din zona Aghios Floros, în ambele sensuri; traficul este deviat pe vechiul DN Kalamata-Tripoli;

- pe podul Pamisou de la km 5 de pe DN Asprochoma- Pylos.

2. regiunea Laconia:

- există doar o întrerupere a traficului la kilometrul 13 din Skala – Geraki, în satul Vrontamas,  și de la km 1,6 până la 1,8 km  pe drumul Gouves-Aghios Dimitrios, satul Gouves.

3. drumul rural Epanomis-Neas Mihanionas (nordul Greciei) s-a surpat din cauza ploilor torențiale.

 Prognoza meteo pentru următoarele 2 zile indică ploi abundente și furtuni, însoțite pe alocuri de grindină, în Marea Ionică, Epir, Grecia centrală și de vest, Tessalia și Macedonia de vest. Fenomenele vor afecta, cu o durată mai scurtă, diferite regiuni din Peloponez și Macedonia centrală, precum si ploi locale și furtuni sporadice în vest, zona centrală și de nord a Greciei, posibil ca în nord-vest să aibă caracter de averse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine