2020-02-28 20:18

Atenționare de călătorie în Grecia

 |  13:25
Atenționare de călătorie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care călătoresc în Republica Elenă că Serviciul de Meteorologie din Grecia (EMY) a emis o avertizare cu privire la faptul că, începând cu ziua de luni, 19 septembrie 2016, până marți, 20 septembrie 2016, inclusiv sunt prognozate furtuni, care se vor manifesta la nivelul întregii țări și care vor porni din zona de nord-vest a Greciei.

Se vor înregistra intensificări deosebit de puternice ale vântului, fiind, de asemenea, prognozată scăderea în mod semnificativ a temperaturii.

Pentru informații actualizate poate fi accesat site-ul instituției, respectiv www.emy.gr, precum si portalul www.meteoalarm.eu.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii  de Internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetatenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” și„Google Play”), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine