2020-07-05 04:45

Atenționare MAE de vremea rea pentru turiștii români care pleacă spre Grecia

 |  15:17
Atenționare MAE de vremea rea pentru turiștii români care pleacă spre Grecia

Florentin Dincă

Cei care și-au programat vacanța în Grecia în această perioadă au parte de o veste proastă din partea MAE, care a emis o atenționare pentru turiștii români care se află, tranzitează sau doresc să plece spre Greciei că, începând de sâmbătă vor avea loc pe teritoriul elen furtuni și ploi puternice.

Zonele vizate de vremea rea sunt regiunile Macedonia centrală și estică, Tessalia, insulele Sporades, Tracia, nordul insulei Evia și alte zone din partea continentală estică.

Conform MAE, Secretariatul General elen pentru Protecție Civilă recomandă șoferilor să evite deplasările în zonele cu risc de furtună, conform Agerpres. Avertizările cu privire la schimbarea vremii au fost transmise de Serviciul de Meteorologie elen (EMY), informează Ministerul Afacerilor Externe.

MAE recomandă cetățenilor români să consulte pagina de internet a ministerului — www.mae.ro și le reamintește celor care se deplasează în străinătate că pot descărca aplicația "Călătorește în siguranță", care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz