2019-10-14 11:07

ATERIZARE de URGENȚĂ a avionului Angelei Merkel! Defecţiune ciudată și suspiciuni de sabotaj

 |  11:35
ATERIZARE de URGENȚĂ a avionului Angelei Merkel! Defecţiune ciudată și suspiciuni de sabotaj

Avionul care s-a stricat joi seară în timp ce o ducea pe Angela Merkel în Argentina la summitul celor mai dezvoltate ţări din lume ar fi avut o defecţiune foarte ciudată, existând suspiciunea de sabotaj. Datele apar în presa din Germania, care citează surse guvernamentale.

Aeronava în care se afla Angela Merkel a făcut cale întoarsă şi a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Koln, după ce sistemul de comunicaţii nu a mai răspuns comenzilor piloţilor. Cancelarul german le-a spus jurnaliştilor alături de care călătorea că problema a fost una foarte serioasă.

La rândul său, comandantul aeronavei a lăsat să se înţeleagă că a fost o defecţiune tehnică foarte gravă şi care cu greu poate apărea din senin, având în vedere controalele frecvente la care este supusă aeronava, scrie Digi24.ro.

Rheinische Post, citând surse de securitate, notează că guvernul verifică dacă incidentul are la origine o „pistă criminală”. Sursele au adăugat că anchetatorii se vor uita „în toate direcţiile” după un astfel de incident.

Potrivit revistei Der Spiegel, întregul sistem de comunicaţie al avionului guvernamental a funcţionat defectuos, constituind o problemă serioasă de urgenţă, cu echipajul forţat să planifice aterizarea cu ajutorul unui telefon la bord prin satelit.

Coincidenţă sau nu, vicecancelarului german, Olaf Scholz, care se afla în avion cu Angela Merkel, i-a fost atacata casa. Presa germană vorbeşte despre un grup de 14 indivizi care au dat foc unei maşini şi au aruncat cu borcane cu vopsea spre apartamentul acestuia.

Tot presa germană scrie că Angela Merkel şi Olaf Scholz îşi vor continua astăzi drumul spre Argentina, la summitul G20.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-30Parerea ta...

ANONIM
30 Noi 2018

A trimis Chirminsen o racheta cu focos electronic . Alta este povestea la Nemtalarie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray