2020-01-26 01:56

Avertismentul ministrului german al Economiei pentru ţările UE care nu ajută în problema refugiaților

 |  11:26
Avertismentul ministrului german al Economiei pentru ţările UE care nu ajută în problema refugiaților

Ministrul german al Economiei, Sigmar Gabriel, a avertizat, referitor la situaţia refugiaţilor, că țările din Uniunea Europeană care nu împărtășesc valorile privind empatia și solidaritatea umană nu mai pot conta pe primirea de fonduri din partea blocului comunitar, relatează vineri agenția Reuters, citată de Agerpres.

''Europa este o comunitate de valori bazate pe empatie și solidaritate umană și, cu timpul, cei care nu împărtășesc valorile noastre nu mai pot conta pe banii noștri. Dacă se continuă astfel, Europa este în pericol, mai mult decât era din cauza crizei financiare sau a crizei elene”, a afirmat ministrul Sigmar Gabriel.

Reuters precizează că politica premierului ungar Viktor Orban, de închidere a granițelor, a contribuit la reducerea afluxului de solicitanți de azil care călătoresc prin Austria și intră în Germania. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-18Parerea ta...

HANIBAL
18 Sep 2015

Germanii astia ar cam trebui sa taca dupa ce prapad au facut in secolul XX!Punct!Iar tanti Merkel ar face bine sa ne cam ierte!Mai precis ,sa-si dea demisia!
PARADISUL DISTRUGERI
18 Sep 2015

Bai ministrule . De ce nu pui curse de avion direct din Turcia in Germania ? Cotoroanta ta ia chemat , acum pupai in bot . Ameninti cu tiparnita euro care este la voi ? Nu zici nimic de DESFINTAREA monedei EURO , hotia voastra .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine