2019-07-17 01:35

AVERTIZARE MAE pentru Grecia: Lista zonelor periculoase pentru turiști

 |  13:01
AVERTIZARE MAE pentru Grecia: Lista zonelor periculoase pentru turiști

Ministerul Afacerilor Externe avertizează cetăţenii români care intenţionează să călătorească în Grecia că există riscul unor incendii de vegetaţie în mai multe regiuni din Republica Elenă.

Pe fondul temperaturilor ridicate şi a intensificării vântului a fost emisă o alertă de gradul 4 (pe o scară de la 1 la 5) pentru următoarele regiuni: 

Peninsula Attica, 

Viotia,

Korinthia, 

Achaia,

Ileia,

Messinia,

Lakonia, 

Argolida,

 Insula Skyros,

Insula Lesvos,

Insula Chios.

De asemenea, o atenţionare de călătorie a fost dată de MAE pentru cetăţenii români care tranzitează sau călătoresc în Croaţia. Şi în această situaţie, din cauza temperaturilor extreme exista riscul izbucnirii unor incendii de vegetaţie în zona de coastă a ţării, în regiunile Istria, Primorje şi Dalmaţia. 

Şi în Serbia se anunţă temperaturi peste limita normală. A fost emis un cod roşu de caniculă pentru regiunile Pomoravlje, Serbia de Est şi de Sud-Est, Kosovo şi Metohija, fiind prognozate temperaturi mai mari de 38 de grade Celsius.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Ineditele rețete baltice de atragere a turiștilor străini Insipidul ministru al Turismului de la noi, inginerul silvic Bogdan Trif, a anunțat că, anul trecut, România a cheltuit pentru participarea la 20 de manifestări expoziționale internaționale suma de 7.799.336,95 de lei, ceea ce a însemnat circa 1.700.000 de euro
15 Iul 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray