2020-07-03 16:31

Avion doborât în Ucraina. Lavrov: Rusia nu vrea cutiile negre ale avionului. Oficial american: Avionul a fost doborât de o rachetă sol-aer

 |  16:48
Avion doborât în Ucraina. Lavrov: Rusia nu vrea cutiile negre ale avionului. Oficial american: Avionul a fost doborât de o rachetă sol-aer

Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat ca Rusia nu vrea cutiile negre ale avionuluiu, precizând că acestea ar trebui predate unor echipe de expertiză internaţionale. Pe de altă parte, conform serviciile secrete americane, racheta care a doborât avionul ar fi fost de provenienţă rusească, anunţă televiziunile de stiri. Astfel, un oficial american, citat de CNN şi Wall Street Journal, susţine că avionul a fost lovit de o rachetă sol-aer. Compania Malaysia Airlines va acorda un ajutor de urgenţă fiecărei familii care şi-a pierdut o rudă în tragedia aviatică.

Hillary Clinton: UE să-şi asume răspunderea pentru răspunsul dat Rusiei

Europenii sunt cei care trebuie să preia conducerea în această situație“, dacă Rusia este găsită vinovată, a declarat Clinton într-un interviu cu Charlie Rose, susținut noaptea trecută la postul de televiziune Bloomberg.

Clinton, care a ocupat postul de secretar de stat al președintelui Barack Obama și este considerată favorită pentru alegerile din 2016, consideră că șansele ca separatiștii pro-rusi să fi fost implicați cresc semnificativ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-18Parerea ta...

ANONIMUL
19 Iul 2014

Fara doar si poate doborarea avionului malaysian constituie o catastrofa majora pierzandu-se aproape 3 sute de vieti nevinovate. Cred ca nu trebuie sa cadem prada tuturor stirilor. Acolo se infrunta puterile mondiale contra Rusiei. Un lucru este clar avionul a fost doborat de o racheta performanta, ori din partea fortelor care actioneaza pe teritoriul Ucrainei ori din partea Rusiei. Aplombul cu care oficialii americani se pornunta asupra acestui incident nefericit si de preferat irepetabil, ma fac sa am mari dubii asupra acestei tragedii aviatice. Raman la parerea ca UE +SUA au intrecut masura in privinta «democratizarii» mapamondului. Cand fortezi nota si te apropii de gradina « ursului » prin orice mijloace riscul nu este unul de neluat in seama indiferent de cate bete se baga prin gard. Dupa constatarile din teren, nici interventia din Irak si nici « primavara araba » nu au confirmat. Au lasat in urma multe victime nevinovate, haos politic si economic, saracie si nimic bun de cuantificat. Pe umerii comisiei de anchta apasa o mare raspundere, depinde de ei, de profesionalismul acestora, de neamestecul nimanui in aceasta acheta delicata, ca si cauzele tragediei sa fie cunoscute asa cum s-a intamplat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz