2020-01-26 02:20

Avionul Air Algerie prăbuşit în Mali: Înregistrare audio cu probleme

 |  00:01
Avionul Air Algerie prăbuşit în Mali: Înregistrare audio cu probleme

Investigaţia în cazul aeronavei Air Algerie prăbuşite în Mali este îngreunată de imposibilitatea folosirii înregistrărilor din cutia neagră. Acestea nu pot fi ascultate încă pentru că banda electromagnetică pe care au fost înregistrare era uşor avariată.

Remi Jouty, directorul Biroului francez pentru investigaţii şi analize, a dezvăluit joi că înregistrarea conversaţiilor dintre piloţii avionului Air Algerie prăbuşit în Mali nu poate fi folosită. „Banda electromagnetică era uşor avariată. A fost scoasă. (...) Laboratorul BEA a refăcut banda electromagnetică. Din nefericire, înregistrările sunt pentru moment inutilizabile”, a afirmat acesta. Jouty a precizat că defecţiunea nu a avut loc în urma prăbuşirii aeronavei.

Potrivit primelor informaţii, avionul nu s-a dezintegrat în zbor, dar nu pot fi excluse ipotezele ca el să fi fost avariat sau să fi fost ţinta unei acţiuni deliberate. Un prim raport va fi prezentat abia la jumătatea lunii septembrie.

Şeful celului de criză înfiinţate în Burkina Faso a declarat în urmă cu o săptămână că aeronava Air Algerie a pierdut rapid altitudine după ce a intrat într-o furtună. Conform Agerpres, toate cele 116 persoane aflate la bordul avionului Air Algerie şi-au pierdut viaţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine