2020-08-10 19:20

Avionul dispărut. Malaysia a publicat datele obţinute de satelit privind zborul MH370

 |  09:55
Avionul dispărut. Malaysia a publicat datele obţinute de satelit privind zborul MH370

Malaysia a publicat, marţi, datele obţinute de satelit folosite pentru a stabili traiectoria zborului MH370, care a dispărut pe data de 8 martie, cu 239 de persoane la bord, până la prăbuşirea sa în Oceanul Indian. Malaysia a luat această decizie ca urmare a solicitărilor rudelor pasagerilor.

Astfel, departamentul de aviaţie civilă a anunţat că a colaborat cu Inmarsat pentru a furniza 47 de pagini de date înregistrate de operatorul britanic de sateliţi, precum şi note explicative, transmite Mediafax.

Rudele celor 239 de persoane care se aflau la bordul avionului Boeing 777, care aparţinea companiei Malaysia Airlines, au cerut publicarea datelor brute, astfel încât acestea să poată fi supuse şi altor analize. Nici până în prezent autorităţile nu au găsit epava avionului.

Potrivit sursei citate, Inmarsat a folosit sateliţii pentru a ajuta la reconstituirea rutei aeronavei.

Avionul Boeing se deplasa pe ruta Kuala-Lumpur – Beijing pe data de 8 martie. La un moment dat a schimbat brusc traiectoria la aproximativ o oră de la decolare, fără a oferi explicaţii.

Semnalele sonore îl localizează la sud de Oceanul Indian, unde s-ar fi scufundat, din cauza faptului că a rămas fără combustibil. Australia conduce căutările în Oceanul Indian. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz