2020-08-13 06:37

Avionul prăbuşit în estul Ucrainei: Separatiştii proruşi au predat Malaysiei cutiile negre ale aeronavei

 |  06:56
Avionul prăbuşit în estul Ucrainei: Separatiştii proruşi au predat Malaysiei cutiile negre ale aeronavei

"Premierul" republicii autoproclamate Doneţk, Aleksandr Borodai, a declarat, că separatiştii proruşi au predat luni noaptea unor oficiali malaysieni cutiile negre ale avionului care s-a prăbuşit joi într-o zonă din estul Ucrainei, care se află sub controlul lor. 298 de persoane au murit în urma prăbuşirii aeronavei.

De asemenea, separatiştii au anunţat că au instituit un armistiţiu pe o rază de zece kilometri în jurul locului prăbuşirii aparatului care aparţinea companiei Malaysia Airlines, potrivit Mediafax.

"Am decis să predăm experţilor malaysieni cutiile negre", a declarat "premierul" republicii autoproclamate Doneţk, Aleksandr Borodai.

Un expert malaysian le-a mulţumit separatiştilor proruşi.

"În numele Guvernului malaysian, transmit mulţumiri Guvernului republicii Doneţk că ne-a predat cele două cutii negre (...). Nu am găsit cutiile negre ale zborului MH 370 (dispărut deasupra Oceanului Indian) şi, prin urmare, suntem mulţumiţi că le-am putut recupera pe acestea. Cutiile negre sunt intacte ", a spus el.

Aleksandr Borodai a anunţat o măsură care a fost solicitată încă din momentul prăbuşirii avionului de comunitatea internaţională pentru a facilita accesul în zonă, şi anume o încetare a focului.

"Am ordonat o încetare a focului pe un perimetru de zece kilometri în jurul" locului tragediei, soldate cu 298 de morţi, a spus el.

Citeşte şi: 

Citeşte şi: 

Citeşte şi: 

Citeşte şi: 

Citeşte şi: 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz