2020-02-22 07:57

Benjamin Gantz, propus PREMIER al Israelului în locul lui Benjamin Netanyahu

 |  22:33
Benjamin Gantz, propus PREMIER al Israelului în locul lui Benjamin Netanyahu

Reuven Rivlin, preşedintele Israelului, i-a acordat, miercuri seară, lui Benjamin Gantz, liderul alianţei de centru Albastru & Alb, sarcina formării noului guvern, după ce premierul în funcţie, Benjamin Netanyahu, liderul Likud, a renunţat la mandat.

"Avem nevoie acum de un guvern de uniune naţională", a declarat preşedintele Reuven Rivlin, anunţând că îi oferă lui Benjamin Gantz sarcina formării noului Cabinet, informează site-ul Ynetnews.com.

Benny Gantz s-a declarat onorat şi a subliniat că intenţionează să formeze un guvern de uniune liberal, informează mediafax.ro.

La fel ca Benjamin Netanyahu, nici Benjamin Gantz nu are majoritate în Knesset. Avigdor Lieberman, liderul formaţiunii Yisrael Beiteinu, a pledat pentru formarea unui guvern de uniune naţională de către partidul Likud şi alianţa Albastru & Alb.

foto: https://www.jns.org


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-23Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Oct 2019

E bine ca se schimba multe cu ocazia asta,prea multe afaceri necurate erau in jurul lui Netaniahu-cel care a sustinut cele mai corupte si mafiote regimuri din Romania si Ucraina va fi schimbat din functie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine