2019-10-20 09:47

Benjamin Netanyahu se va întâlni cu Putin la Moscova săptămâna viitoare

 |  07:48
Benjamin Netanyahu se va întâlni cu Putin la Moscova săptămâna viitoare

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu se va întâlni cu preşedintele rus Vladimir Putin la Moscova pe 27 februarie, a informat biroul premierului joi, discuţiile concentrându-se probabil pe situaţia din Siria, scrie Reuters.

Cei doi lideri aveau programată o întâlnire în această săptămână, însă întâlnirea a fost amânată, fără un motiv oficial. La acel moment, Netanyahu şi Putin urmau să discute despre situaţia din Orientul Mijlociu, inclusiv despre Siria.

Forţele aeriene israeliene au atacat în repetate rânduri ceea ce au numit ca fiind ţinte iraniene în Siria şi cele ale forţelor aliate, printre care şi Hezbollah.

Raidurile aeriene au cauzat tensiuni între Israel şi Rusia, care alături de Iran este principalul aliat al preşedintelui sirian Bashar al-Assad.

Oificiali israelieni au vorbit în trecut despre un posibil acord cu Rusia sub care se vor angaja ca raidurile aeriene să nu îl afecteze pe Assad iar Rusia ar promite să limiteze influenţa Iranului în apropierea graniţei cu Israel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-22Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Feb 2019

cica cei doi vor discuta cam asa N-BAH PUTIN ProSTII ASTIA S-AU priNS DE SMEKERie CE NE FACEM ACUM? P-NICI O PROBLEMA NE PREFACEM CA SUNTEM DUSMANI IN CoNTINUARE SI FURAM BANII LA TOATA LUMEA..HA HA HA
HE , HE , HE....!!!
22 Feb 2019

Acum poate intelege tot poporul roman de ce se iubesc draknea , dancila si netanyahu. Propaganda mafiei psd a fost data de gol. Netanyahu este intermediarul lui draknea si a mafiei psd in relatiile cu putin.
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Până şi Putin ne compătimeşte Au trecut aproape 30 de ani de la „aplicaţia” din decembrie 1989, iar cei care s-au perindat la conducerea ţării, indiferent de culoare politică, au fost nişte piloţi orbi, aşa cum spunea în 1937 Mircea Eliade despre conducătorii de la aceea vreme
10 Oct 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray