2020-06-01 17:14

Bilanț TRAGIC în Italia: Numărul morților l-a depășit pe cel înregistrat în China

 |  20:11
Bilanț TRAGIC în Italia: Numărul morților l-a depășit pe cel înregistrat în China

Numărul morților din Italia l-a depășit pe cel al Chinei, arată ultimul bilanţ al autorităților peninsulare! Pandemia de coronavirus a făcut 3.405 victime printre italieni, arată Digi 24.

Numai în ultimele 24 de ore au murit 427 de persoane și s-au înregistrat 5322 de noi cazuri (o creștere semnificativă, de 14,9%)!

Cifrele plasează Italia pe primul loc la nivel mondial în privința deceselor cauzate de virusul Covid-19. China nu a mai înregistrat niciun deces în ultimele zile. La Beijing, „cifrele morții” stagnează la 3245.

În Italia, rata mortalităţii din cauza coronavirusului rămâne extrem de ridicată, 8,27%.

Premierul Giuseppe Conte a luat o serie de măsuri pentru a preveni răspândirea virusului. Chiar dacă a băgat toată țara în „carantină”, Conte anunță că este pregătit să prelungească perioada până la stabilizarea situației.

„Măsurile pe care le-am luat, cum au fost cea care a dus la închiderea unei mari părţi dintre companiile şi activităţile individuale din ţară, nu pot fi decât prelungite la scadenţă. Am evitat prăbuşirea sistemului, măsurile restrictive funcţionează”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine