2020-07-14 04:35

Bilanţul victimelor în cazul avionului care a luat foc la Moscova a ajuns la 41 de morţi

 |  08:00
Bilanţul victimelor în cazul avionului care a luat foc la Moscova a ajuns la 41 de morţi

Patruzeci şi unu de persoane au murit după ce un avion a efectuat o aterizare de urgenţă şi a luat foc la aeroportul Sheremetyevo din Moscova.

În imagini pot fi văzuţi pasageri cum încearcă să folosească ieşirile de urgenţă pentru a scăpa.

Doi copii şi o persoană din echipajul aeronavei se află printre decedaţi, conform presei din Rusia.

Un martor a declarat că ar fi „un miracol” ca cineva să fi scăpat din avion, în aeronava operată de Aeroflot aflându-se 73 de pasageri şi cinci membri ai echipajului.

„Există 37 de supravieţuitori - 33 de pasageri şi patru membri ai echipajului”, a declarat un oficial al comitetului de investigaţii, Yelena Markovskaya.

Cinci persoane se află la spital.

Aeroflot a informat că avionul a fost nevoit să se întoarcă la aeroport „din motive tehnice”, însă nu a oferit mai multe detalii. Unele zboruri au fost redirecţionate către alte aeroporturi.

Aeronava, un Superjet-100 Sukhoi, a decolat de la aeroportul Sheremetyevo la ora locală 18:02 către oraşul Murmansk. Echipajul a emis un semnal de urgenţă după ce a detectat mai multe defecţiuni la scurt timp după decolare.

După aterizarea de urgenţă, motoarele avionului au luat foc pe pistă, a informat Aeroloft într-un comunicat.

„Echipajul a făcut tot ce se putea pentru a salva pasagerii”, care au fost evacuaţi în 55 de secunde, a precizat compania.

Aeroflot a publicat o listă a supravieţuitorilor care au fost identificaţi până în prezent, adăugând că va modifica lista pe măsură ce apar noi informaţii.

Guvenratorul din Murmansk, Andrey Chibis, a declarat, conform rapoartelor, că familiile celor ucişi în incendiu vor primi fiecare câte un milion de ruble (15,300 de dolari) iar victimele tratate în spital 500.000 de ruble (7,650 de dolari).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-06Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Mai 2019

stiam ca in cazuri de aterizare anticipata pilotii arunca combustibilul tocmai ca sa previna genul asta de incidente la aterizare.O fi fost aplicata regula in cazul de fata?Pe inregistrare se vede cum avionul vine la aterizare ,loveste pista si ia foc dupa lovitura Oare or fi golit preventiv rezervoarele pilotii? eu nu m-am lamurit- da sau nu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz