2020-08-13 06:38

Bogdan Aurescu, declaraţie dură despre gardul Ungariei: "Un gest autist şi inacceptabil!"

 |  18:26
Bogdan Aurescu, declaraţie dură despre gardul Ungariei: "Un gest autist şi inacceptabil!"

Conflictul dintre România – Ungaria ia din nou amploare. Ministrul de Externe român a catalogat în termeni duri decizia ungurilor de a ridica garduri.

”Ridicarea de garduri care să delimiteze e un gest autist și inacceptabil. Avem toată capacitatea de apăra comunitatea de valori din care facem parte. O aderare a noastră la Schengen ar întări puterea de a face față la aceste provocări.”, a spus Bogdan Aurescu, citat de Stiripesurse.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-19Parerea ta...

ANDREI
19 Sep 2015

SE VEDE ASA AU SPUS SI CROATII!SI SINT IN COLAPS TOTAL!ASA CA CIOCUL MIC!SE POATE TRECE IN UNGARIA DACA ITI DAI AMPRENTELE CE ITI CERE SI SCHENGEN.DACA E CEVA GRAV,DE CE DEJA SI NEMTI SALUTA MASURIILE LUI ORBAN?
CROCODILUL FLAMAND
20 Sep 2015

DACA ORBAN E AUTIST DE CE A PREGATIT ARMATA PESTE 150DE CORTURI LA BEBA VECHE???SE ASTEAPTA PESTE 30DE MII DE REFUGIATI LA GRANITA CU UNGARIA....SE PARE CA NU SPUNETI ADEVARUL OAMENILOR>>>>Digi24 a difuzat, în premieră, imagini cu o tabără de corturi din comuna Lunga, la 60 de kilometri de Timișoara! Corturile sunt amplasate pe un perimetru de 3 kilometri pătrați... Au fost instalate deja peste 150 de corturi militare.Ministerul de interne este în alertă SPUN SURSE DIN INTERIOR. Este incredibil că s-a preferat minciuna nesimțită în locul adevărului grav dar necesar! Să nu mai vorbim că în ședința de Guvern de miercuri s-a aprobat angajarea a peste 6000 de jandarmi. Când au fost întrebați mincinoșii care ne conduc au răspuns că e așa, de prevenție...ADICA NE PREGATIM DE INVAZIE
BALACEALA EUROPENA
20 Sep 2015

De 4 luni ne minte , papagali au fugit in concediu , iar alalantul aranja cu Turci . Acum i-si face vint la 2 saptamini sa discute hoti . FANARIOTI NE-AU TRADAT .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz