2020-07-03 16:55

BOMBĂ. Theresa May cere AMÂNAREA Brexitului

 |  16:25
BOMBĂ. Theresa May cere AMÂNAREA Brexitului

Premierul britanic Theresa May va cere Uniunii Europene o amânare a Brexitului până la sfârşitul lui iunie, cu o opţiune de extindere pe doi ani, conform postului BBC, citat de News.ro. Anunţul a fost făcut după ce Theresa May a discutat cu membrii Cabinetului guvernamental britanic în cadrul unei şedinţe de urgenţă desfăşurată marţi.

Purtătorul de cuvânt al lui May a declarat că May îi va scrie marţi sau miercuri preşedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a cere o amânare a Brexitului. Mai multe ţări membre UE, inclusiv România, au îndemnat Marea Britanie să prezinte o strategie clară privind Brexit.

Laura Kuenssberg, editorul politic al BBC, a scris pe Twitter după întâlnirea de marţi a guvernului britanic: „Conform unor surse din cabinet, prim-ministrul va scrie astăzi Uniunii Europene cerând o amânare, cu o dată finală de 30 iunie, cu o opţiune de extindere de până la doi ani. O sursă susţine că nu s-a ajuns la un acord iar o altă sursă este furioasă pentru că prim-ministrul evită să ia o decizie concretă, însă doreşte opţiunea unei amânări scurte pentru a găsi o modalitate de a încerca din nou cu acordul său”.

Marea Britanie urma să se retragă din UE pe 29 martie, dar Camera Comunelor a aprobat un plan al Guvernului Theresa May de a solicita amânarea Brexit până cel puţin pe 30 iunie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-19Parerea ta...

CAMELEON
19 Mar 2019

BABA ASTA , JOACA TURCA , LA CACEALMA , CU EUROPA . SAU TERMINAT BARBATI , BAGA BABELE IN FATA . NU MAI AU CURAJ NICI IN POLITRUC BARBAT . BARBATI SE ASCUND DUPA MIROSUL FUSTELOR
ANONIM
19 Mar 2019

JOACĂ CUM I SE CÂNTĂ! NU E DE CAPUL EI!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Mar 2019

amanam Brexitul pana cand mutam tiparnita de bani de la Frankfurt ....se bat care sa tipareasca banii ca sa fura unii pe altii nonstop...si nu le convine smekeria cu euro vor sa o conduca ei.De fapt batalia este intre Bancile rOTSCHILD si bancile LOMBARDIA....care sa-l manance pe celalalt,exact ca in jungla cu animale
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz