2020-06-05 10:23

Boris Johnson, în primul său discurs ca premier: „Marea Britanie VA IEȘI cu siguranţă din UE pe 31 octombrie”

 |  19:00
Boris Johnson, în primul său discurs ca premier: „Marea Britanie VA IEȘI cu siguranţă din UE pe 31 octombrie”

Boris Johnson a ţinut primul său discurs ca premier britanic în faţa Downing Street. El a lăudat „puterea şi răbdarea” fostului premier Theresa May şi „dorinţa ei profundă de a servi publicul”. Însă, susţine Johnson, în ciuda eforturilor ei, „pesimiştii de acasă şi din străinătate” văd Marea Britanie ca pe un prizonier „al vechilor argumente din 2016”.

Johnson a declarat că este sigur că Marea Britanie va reuşi să găsească o soluţie pentru a părăsi UE pe 31 octombrie, însă a adăugat: „Nu vom aştepta 99 de zile”.

„Poporul britanic s-a săturat să aştepte şi a venit vremea să acţionăm, să avem o conducere puternică. Slujba mea este să vă servesc pe voi”, a afirmat Johnson.

Johnson a afirmat că va face tot ce poate pentru a gestiona probleme precum asistenţa socială şi educaţia. El a precizat că îşi va asuma răspunderea acestor probleme în totalitate.

Johnson a declarat că steagul Marii Britanii reprezintă „libertate, libertatea de exprimare ... dreptul de drept şi deasupra tuturor, democraţia. De aceea vom părăsi UE pe 31 octombrie”.

El a afirmat că alegerea de a părăsi UE „este o decizie fundamentală” a poporului britanic, însă precizează că doreşte ca cetăţenii UE care sunt deja pe teritoriu britanic să simtă că fac parte din Marea Britanie, citeaza Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine