2020-04-08 13:04

Boris JOHNSON și iubita sa au anunțat că așteaptă un copil și se vor căsători

 |  10:22
Boris JOHNSON și iubita sa au anunțat că așteaptă un copil și se vor căsători

Premierul britanic Boris Johnson şi iubita sa Carrie Symonds au anunţat, sâmbătă, că aşteaptă un copil şi că se vor căsători, relatează AFP, preluată de Agerpres.

„Premierul şi domnişoara Symonds sunt foarte fericiţi să îşi anunţe logodna şi că aşteaptă un copil la începutul verii", a spus un purtător de cuvânt al cuplului, citat de agenţia Press Association. Un purtător de cuvânt al Downing Street a confirmat informaţia pentru AFP, fără a furniza mai multe detalii.

Căsătorit de două ori, Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, s-a separat în 2018 de soţia sa, după 26 de ani de mariaj, şi a apărut în public alături de Carrie Symonds, în vârstă de 31 de ani, la începutul lui 2019.

Liderul britanic, care ocupă acest post de vara trecută şi a obţinut o mare victorie la alegerile legislative din decembrie, va fi primul premier în funcţie care se căsătoreşte.

Boris Johnson şi Carrie Symonds au marcat deja istoria Marii Britanii fiind primul cuplu în concubinaj de la Downing Street, reşedinţa oficială a premierului la Londra.

Carrie Symonds a fost directoare de comunicare în timpul campaniei pentru realegerea lui Boris Johnson la Primăria Londrei, în 2012.

Boris Johnson are deja patru copii din a doua sa căsătorie cu Marina Wheeler, fiica sa cea mare având cu cinci ani mai mult decât iubita sa.

Conform presei britanice, el ar mai avea un al cincilea copil, ilegitim.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine