2020-07-10 17:10

Brazilia: Un bărbat a mărturisit că a comis 39 de crime în trei ani

 |  23:01
Brazilia: Un bărbat a mărturisit că a comis 39 de crime în trei ani

Thiago Henrique Gomes da Rocha, un tânăr de 26 de ani din centrul Braziliei, a recunoscut că se face vinovat de uciderea a 39 de oameni. Anchetatorii au dezvăluit că bărbatul, deşi motivat de „furie” faţă de tot ceea ce îl înconjoară, era capabil să acţioneze cu mult sânge rece.

Poliţia din Brazilia l-a arestat pe un fost agent de pază în vârstă de 26 de ani pentru uciderea a 39 de persoane. Thiago Henrique Gomes da Rocha a fost arestat în oraşul Goiania. Bărbatul şi-a numerotat victimele cu numere de la 1 la 39 şi ataca persoane fără adăpost, femei şi homosexuali.

De Rocha a putut deschie cu exactitate fiecare crimă în parte, precum şi stările simţite atunci. Potrivit anchetatorilor, bărbatul era motivat de „furie” şi simţea că se linişteşte numai când ucidea oameni. Bărbatul îşi masca faţa şi îşi ataca victimele în timp ce conducea o motocicletă. „Am fost şocaţi de sângele rece de care a dat dovadă”, a declarat un oficial din cadrul forţelor de ordine braziliene.

Thiago Henrique Gomes da Rocha mai este cercetat şi pentru comiterea a 90 de jafuri în magazine, farmacii şi puncte de vânzare pentru loterie, informează Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz