2020-07-10 04:15

Brexit se amână:Mesajul Ursulei von der Leyen legat de ieșirea Marii Britanii din UE

 |  12:00
Brexit se amână:Mesajul Ursulei von der Leyen legat de ieșirea Marii Britanii din UE

Ursula von der Leyen, Președintele Comisiei Europene, a declarat joi că se îndoiește că Marea Britanie și celelalte 27 de state UE pot ajunge la un acord privind relațiile viitoare până la finalul anului și s-a pronunțat în favoarea prelungirii duratei tranziției.

„Sunt foarte îngrijorată de timpul limitat pe care îl avem. Nu este vorba doar de negocierea unui acord privind comerțul liber, ci și de multe alte lucruri”, a declarat aceasta în cadrul unui interviu acordat ziarului Les Echos, citat de către Le Figaro.

Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană este programată pentru 31 ianuarie, după care va începe o perioadă de tranziție care va dura până pe 31 decembrie 2020, perioadă care ar trebui să le permită celor două părți să cadă de acord asupra condițiilor viitoarei lor relații. Între timp, legislația europeană va continua să se aplice în Marea Britanie.

După succesul înregistrat în alegerile parlamentare, premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunțat că exclude prelungirea acestei perioade de tranziție.

Cu toate acestea, Ursula von der Leyen a declarat că se îndoiește că acest calendar va putea fi respectat. „Mi se pare că, de ambele părți, ar trebui să ne întrebăm dacă toate aceste negocieri sunt posibile într-un timp atât de scurt. Cred că ar fi rezonabil să facem un bilanț la jumătatea anului și, dacă este necesar, să acceptăm o prelungire a perioadei de tranziție”, a spus aceasta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-27Parerea ta...

DOLEA TRAIAN
27 Dec 2019

Illluminati sunt disperati ca a inceput sa se naruie fakeul de u e.
COMISARUL PARAIPAN
27 Dec 2019

UE a fost o idee buna initial cand a fost construita exact asa spune si Romano Prodi,dar a fost confiscata de o mafie globalisto-comunista care il are ca "guru" pe Soros.tocmai din cauza asta exista scandal permanent intre UE si USA deoarece regimul Trump nu este pe placul mafiei globaliste a lui Soros si tot dincauza asta britanicii l-au ignorat pe soros si au facut brexit.si mai sunt inca caeva tari care vor sa faca la fel ,incepand cu Spania care a fost amenintata si santajata de globalisti cu Catalonia si continuand cu Grecia,Italia si Portugalia care au fost jefuite economic si bagate in datorii tot de mafia globalista.La noi in Romania profitorii lui Soros sunt clientii DNA-ului cu dosarele Microsoft si ANRP, si plus mafia retrocedarilor ilegale .lumea s-a saturat de mafioti si regimuri corupte astia nu aduc decat probleme si razboaie artificiale de unde vor sa profite ei
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz