2019-10-17 11:05

“Cadoul” lui PUTIN pentru Donald TRUMP

 |  10:22
“Cadoul” lui PUTIN pentru Donald TRUMP

Serviciul de Informaţii din SUA a obţinut date conform cărora Rusia ia în calcul posibilitatea extrădării lui Edward Snowden în Statele Unite, acesta fiind considerat ca un favor pentru preşedintele Donald Trump, acesta numindu-l pe fostul consultant al Agenţiei Naţionale de Securitate ”spion” şi ”trădător”, care merită să fie executat.

Avocatul lui Snowden, Ben Wizner, a declarat pentru NBC News că nu ştie nimic despre planurile care l-ar trimite înapoi în Statele Unite pe Snowden. "Echipa Snowden nu a primit niciun fel de semnal şi nu are niciun motiv nou de îngrijorare”, a sus Wizner.

Snowden a scris pe Twitter despre noile informaţii scoase la iveală de NBC News: "În sfârşit: dovezi irefutabile care arată că nu am cooperat niciodată cu Rusia. Nicio ţară nu extrădează spioni, întrucât restul spionilor ar fi îngrijoraţi că vine şi rândul lor”.

Snowden, un fost consultant al Agenţiei Naţionale de Securitate (NSA), este căutat de autorităţile americane după ce a dezvăluit mai multe documente clasificate cu privire la activităţiile de spionaj efectuate de agenţiile de informaţii din SUA, scrie Mediafax. Trăieşte în exil în Rusia din anul 2013.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Până şi Putin ne compătimeşte Au trecut aproape 30 de ani de la „aplicaţia” din decembrie 1989, iar cei care s-au perindat la conducerea ţării, indiferent de culoare politică, au fost nişte piloţi orbi, aşa cum spunea în 1937 Mircea Eliade despre conducătorii de la aceea vreme
10 Oct 2019 |

MAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray