2019-11-17 12:46

Cameron: Brexit înseamnă autodistrugere economică

 |  22:31
Cameron: Brexit înseamnă autodistrugere economică

Ieșirea din Uniunea Europeană ar însemna "autodistrugerea economică" pentru Marea Britanie, avertizează premierul David Cameron înaintea referendumului pe tema apartenenței la Blocul comunitar. Marea Britanie va organiza pe 23 iunie referendum pe tema apartenenței la Uniunea Europeană.

"Este ca și cum am supraviețui unei căderi și apoi am alerga spre marginea prăpastiei. Este opțiunea autodistrugerii", a spus David Cameron.

Marea Britanie va pierde aproximativ 500.000 de locuri de muncă, iar valoarea lirei sterline s-ar deteriora semnificativ în cazul ieșirii din Uniunea Europeană, a avertizat ministrul britanic al Finanțelor, George Osborne. Într-un raport de prezentare a posibilelor efecte ale ieșirii țării din UE, cancelarul George Osborne a explicat că, în următorii doi ani, Marea Britanie riscă să piardă 500.000 de locuri de muncă.

În plus, valoarea lirei sterline ar urma să scadă semnificativ, favorizând inflația, a atras atenția ministrul britanic al Finanțelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Compromis cu efect întârziat Pe lista lungă de pericole care ameninţă Uniunea Europeană, aşa-numitul Brexit (eventuala ieşirea Marii Britanii din UE) se plasa în top. Imediat în urma crizei acute a refugiaţilor, dar în faţa unor ameninţări mai vechi, precum creşterea în importanţă a partidelor populiste sau eventualul faliment, încă posibil, al unor ţări precum Grecia sau Portugalia
22 Feb 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray