2020-04-05 06:29

Campania de rebranduire a vicepreşedintelui PSD. Vanghelie atacă Primăria Capitalei cu blog, cont pe Facebook şi cu Dacia Duster

 |  16:03
Campania de rebranduire a vicepreşedintelui PSD. Vanghelie atacă Primăria Capitalei cu blog, cont pe Facebook şi cu Dacia Duster

Marian Vanghelie vrea să fie candidatul PSD pentruPrimăria Capitalei şi a început campania de rebranduire pentru alegerile din2012. Îşi va intensifica activitatea pe conturile reţelelor de socializareFacebook şi Twitter, dar îşi va prezenta ultimele gânduri şi pe blogulpersonal.

Preşedintelepesediştilor din Capitală a declanşat o campanie de rebranduire şi sepregăteşte să fie un succes şi în spaţiul virtual. “Goagăl”, cum a fost botezatmotorul de căutare Google de Marian Vanghelie, va trebui să îi devină cel maibun prieten. Asta pe lângă cei 138 pe care a reuşit să-i adune până acum pecontul de Facebook. “Vanghelie folosește Facebook în ”, aflăm de pe contul primarului sectorului5. Printre prieteni, Adrian Năstase, Nicolae Bănicioiu, Ecaterina Andronescu,Mugurel Surupăceanu, Rovana Plumb, Doru Ioan Tărăcilă sau Titus Corlăţean. Pelângă Facebook, Marian Vanghelie îşi va crea un cont şi pe reţeaua Twitter. Astfel,cu un simplu click, oricine poate deveni prieten cu vicepreşedintele PSD, careare însă aspiraţii mult mai mari. “Veţi vedea o altă imagine a lui MarianVanghelie în următoarele două luni. Voi avea blog, conturi pe Facebook şi pe Twitter,îmi voi schimba culoarea părului, de toate. Voi fi schimbat total”, ne-adeclarat Marian Vanghelie. El a plusat şi ne-a spus căţine o cură de slăbire pentru „a arăta mai bine”.

Şi-acumpărat Dacia Duster

O altă surprizăpregătită de echipa care lucrează la imaginea preşedintelui pesediştilor dinCapitală este maşina cu care se deplasează. Dacă în prezent Marian Vangheliepoate fi văzut coborând dintr-un Mercedes S500 negru - B-98-DMV, cu o valoarede piaţă de aproximativ 100.000 de euro, noul autoturism al vicepreşedinteluiPSD va fi o Dacie Duster. “Mi-am cumpărat o Dacie Duster, de culoare maro. Oştiţi, este cea din reclamă. Din păcate nu am putut-o lua ca preşedinteleBăsescu 4x4 pentru că nu mai aveau pe stoc. I-au dat-o doar lui de pe linia deproducţie. A mea este 4x2, nu am tracţiune integrală. Am dat pe ea 12.000 deeuro. Mă voi plimba cu ea prin Bucureşti”, ne-a dezvăluit Marian Vanghelie. Ela spus că va renunţa şi la colecţia de ceasuri, dar şi la cravate pentru a ficât mai aproape de oameni.

PSDconduce în sondaje

Pentru a nu neglija nicio componentă a unei campanii serioase, preşedintele pesediştilor din Capitalăşi-a comandat şi un sondaj pentru a afla cum stă în intenţia de vot a bucureştenilor.“PSD se apropie de 40% în Capitală, PNL este pe locul doi, undeva la 26-27%,PDL are 17%, iar PRM 12%. Eu am notorietate, nu am probleme cu asta. În clipade faţă sunt pe primul loc, dar PSD nu a anunţat încă un candidat. Este posibilca oamenii să-l privească pe Sorin Oprescu ca fiind de la PSD, deoarece vine dela noi. În clipa de faţă, sunt undeva la 20%”, a precizat vicepreşedintele PSD.Marian Vanghelie a dorit să candideze şi la alegerile din 2008 pentru funcţiade primar al Capitalei, dar în urma unui scandal din partid a decis să renunţeşi l-a susţinut pe Cristian Diaconescu. Cel care s-a opus candidaturii luiVanghelie a fost chiar actualul preşedinte al PSD, Victor Ponta.

Vizităla New York

Interesant estefaptul că Vanghelie doreşte să devină un lider cunoscut nu numai în plan local,ci şi internaţional. Surse din anturajul lui Vanghelie ne-au dezvăluit că, pelângă schimbările de imagine, acesta plănuieşte şi o vizită peste Ocean. “Se vaîntâlni cu primarul din New Yorkîn perioada următoare”, ne-au spus sursele citate. În partid, primarul sectorului5 mai este cunoscut şi sub porecla de “Obama din Ferentari”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-18Parerea ta...

GEORGEL
13 Iul 2010

ma intreb cum se va descurca Vanghi in New York... dupa boacana cu "goagal" este foarte posibil sa isi ia un translator cu el tot timpul, peste tot. ... apropo... frumos jocul.. imi era dor de un joc de la voi.
TEODOR
13 Iul 2010

Toti avem dreptul de a visa frumos!Inclusiv Vanghelie!Dar are doua probleme:prima ar fi nominalizarea de la partid,iar a doua va fi sa treaca de Oprescu!Totusi,Bucurestiul merita ceva mai mult decat un primar cu bacalaureatul luat la 40 de ani,la un liceu din Branesti!Parerea mea!
TEODOR
13 Iul 2010

Toti avem dreptul de a visa frumos!Inclusiv Vanghelie!Dar are doua probleme:prima ar fi nominalizarea de la partid,iar a doua va fi sa treaca de Oprescu!Totusi,Bucurestiul merita ceva mai mult decat un primar cu bacalaureatul luat la 40 de ani,la un liceu din Branesti!Parerea mea!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine