2019-11-20 19:59

Carles Puigdemont va fi ELIBERAT din închisoare

 |  22:02
Carles Puigdemont va fi ELIBERAT din închisoare

O instanţă din landul german Schleswig Holstein a respins joi acuzaţia de rebeliune din cererea de extrădare formulată de autorităţile spaniole împotriva liderului catalan Carles Puigdemont. Puigdemont poate fi eliberat pe cauţiune până când se va lua o decizie privind extrădarea, scrie Agerpres.

Puigdemont a fost arestat acum o săptămână în nordul Germaniei, la graniţa cu Danemarca, pe drumul de întoarcere din Finlanda în Belgia, ţară în care s-a refugiat la sfârşitul lui octombrie 2017, anticipând punerea lui sub urmărire penală pentru rebeliune, secesiune şi deturnare de fonduri în legătură cu referendumul de independenţă organizat în pofida interdicţiei dictate de justiţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-05Parerea ta...

LEVST.
05 Apr 2018

"... a fost eliberat din inchisoare..."___------___ eliberat din inchisoare doar pentru a fi transferat la galere!!! A intrat in clestele justitiei, nu are nicio sansa, Justitia din Spania nu este ca cea din Romania, este dovedit in sute de cazuri mari, inclusiv cu Casa Regala Spaniola si chiar o "condamnare" impotriva fostului presedinte al USA G.W.Bush...(in chestia cu Iraq-ul)
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Apr 2018

Un eventual precedent de tipul Catalonia ar distruge complet Europa....sau poate asta se doreste...enclava de tip KOSOVO si dupa aia dezintegrarea SPANIEI...s-a mai intamplat in YUGOSLAVIA,tot scenariu de tip Bilderberg-Junker-Merkel-BArosso.....dupa care ghita din Serbia trimite containere cu arme parasutate la rebelii din Catalonia,si rachete anti-aeriene,exact cum au facut si la Benghazi in Libia dupa care au asasinat si ambasadorul american si au dat vina pe AL-QAIDA si tot felul de fantasmagorii de doi bani ..traficantii astia de arme sunt ca hienele,se hranesc cu cadavre..Puigdemont sigur nu esti tavarisci cu PETRE ROMAN si alti mafioti KoMINERNISTI din Romania ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray