2020-07-14 07:39

Caz de neimaginat: Surori gemene, asistente medicale, RĂPUSE

 |  23:13
Caz de neimaginat: Surori gemene, asistente medicale, RĂPUSE

Toată viața au spus că vor pleca împreună din această lume…Tragedie de neimaginat într-o familie din UK: două surori gemene, ambele asistente medicale, au murit din cauza COVID-19.

Katy Davis avea 37 de ani și era asistentă medicală pe secția de Pediatrie. Din păcate, însă, la scurt timp după ce a fost depistată pozitiv pentru coronavirus, ea s-a stins din viață la Spitalul din Southampton, Anglia. Sora ei geamănă, Emma, care era de asemenea asistentă medicală, a murit în același spital, vineri dimineață.

”Întotdeauna au spus că au venit împreună pe lume și vor pleca împreună”, a mărturisit Zoe, sora celor două, printre lacrimi, potrivit BBC. “Am avut 15 minute să îmi iau adio. N-am putut să le ating, să le sărut. Așa sunt destrămate familii, căsnicii. Așa rămân copii fără părinți”.  Femeia a mărturisit, de asemenea, că ambele sufereau de alte probleme de sănătate în momentul în care au fost depistate pozitiv pentru coronavirus, iar în ultima perioadă se simțeau din ce în ce mai rău.

Conform BBC, de la începutul pandemiei de coronavirus, aproximativ 50 de cadre medicale din Marea Britanie și-au pierdut viețile după ce au contractat virusul.

Oficialii britanici au anunţat vineri 684 de decese în spitale, adică mai multe decât au fost raportate joi (616), bilanţul total al victimelor fiind de 19.506 de la începutul pandemiei, scrie AFP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz