2020-01-24 14:21

CDU pierde. Merkel dă înainte

 |  18:51
CDU pierde. Merkel dă înainte

Alegerile de duminică, din trei landuri germane, au adus un scor mai slab Uniunii Creștin în landurile vestice Baden-Württemberg și Renania-Palatinat, iar în Saxonia-Anhalt, deși a fost pe primul loc, a fost foarte aproape urmată de dreapta populistă, Alternativa pentru Germania (AfD).

Aceasta din urmă este în ascensiune pe fondul nemulțumirilor create de politica de primire a refugiaților dusă de actualul guvern, totuși, oficiali înalți ai CDU au negat totuși că s-ar schimba ceva. La rândul său, Merkel, a recunoscut luni că partidul său trece printr-un moment dificil, dar a spus că situația nu o va determina să-și schimbe politica de primire a migranților. Mai mult, ea a susținut că rezultatul alegerilor de duminică este dat de lipsa unei „soluții durabile” la nivel european pentru criza refugiaților care „a creat un sentiment de insecuritate în rândul cetățenilor”. Merkel consideră că succesul formațiunii AfD este și un „protest” al alegătorilor sceptici față de „structurile stabile” și care se tem de „alte religii”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-14Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
14 Mar 2016

CUM SE ZICE BYE BYE BITCH IN LIMBA GERMANA?...HAM HAM HAM...BANUIESC CA TOATE CATZELELE VORBESC ACEEASI LIMBA....LIMBA DE LEMN
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine