2019-07-24 12:29

Ce a spus TAXIMETRISTUL care a intrat cu MAŞINA în mulţime la Moscova RĂNIND şapte persoane

 |  09:27
Ce a spus TAXIMETRISTUL care a intrat cu MAŞINA în mulţime la Moscova RĂNIND şapte persoane

Bărbatul care a intrat cu maşina în mai multe persoane la Moscova, provocând rănirea a şapte dintre ele, inclusiv a doi suporteri mexicani, a spus că era obosit şi din greşeală a apăsat acceleraţia în locul frânei.

Autoritatăţile ruse au prezentat şi un buletin despre care a afirmat că este al tânărului, care se numeşte Chingiz Anarbek Uulu, este din Kîrgîstan şi are 28 de ani. Pe de altă parte, bărbatul nu băuse, iar Interfax a citat o sursă conform căreia nu i s-a găsit alcool în sânge.

"Îmi pare foarte rău. Voiam să merg acasă după aceea, să dorm", a afirmat el, adăugând că lucra de 20 de ore. Întrebat de ce a vrut să fugă, el a spus că s-a temut că va fi ucis.

Luni el va fi audiat pentru a i se stabili pedeapsa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-17

In legatura cu acest articol...

ALERTĂ la Campionatul Mondial din Rusia: Un taxi a pătruns în MULȚIME
Parerea ta...

VFD
17 Iun 2018

ma intreb daca nu cumva o fii intrat in conflict cu aceiasi suporteri mexicani cand yi ducea spre stadion si voia sa se razbune ,probabil dupa un conflict cu ei;la tv mai circula zvonul cum ca teroristii de la " stat islamic" ar pregatii un atentat la acest mondial;pacat,fiindca tarile din estul europei(implicit din fostul bloc comunist),nu au multe baze sportive de 5 stele!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray