2019-05-26 00:11


Ce cadou de Craciun a primit Donald Trump de la Vladimir Putin

 |  14:00
Ce cadou de Craciun a primit Donald Trump de la Vladimir Putin

Craciunul este un prilej in plus pentru Vladimir Putin de a-i trimite un mesaj presedintelui ales al Statelor Unite. "Sper ca după ce vei fi învestit în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii, vom fi capabili să luăm măsuri reale pentru a restabili cadrul cooperării bilaterale", i-a scris presedintele Rusiei lui Donald Trump intr-o felicitare de Craciun, alaturi de "cele mai calde urări de Crăciun şi Anul Nou".

"O scrisoare foarte drăguţă de la Vladimir Putin. Gândurile lui sunt foarte corecte", a declarat Trump pe marginea subiectului. "Sper ca ambele părţi să fie capabile să se materializeze conform acestor gânduri, şi că nu vom fi nevoiţi să alegem altă cale".

În scrisoare, primită de Trump pe 15 decembrie, Putin a mai scris că "provocările globale şi regionale grave, pe care ţările noastre au fost nevoite să le depăşească în ultimii ani, arată că relaţiile dintre Rusia şi SUA rămân un factor primordial în asigurarea stabilităţii şi securităţii lumii moderne".

Putin continuă: "Sper ca după ce vei fi învestit în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii, vom fi capabili - acţionând într-o manieră constructivă şi pragmatică - să luăm măsuri reale pentru a restabili cadrul cooperării bilaterale în arii diferite, precum şi a aduce modul nostru de colaborare în scena internaţională la un nou nivel calitativ".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-12-24

TAGURI: craciun, cadou, trump, putin
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG