2019-05-26 00:11


Ce MESAJ transmite Regina Elisabeta a II-a britanicilor privind Brexitul

 |  23:32
Ce MESAJ transmite Regina Elisabeta a II-a britanicilor privind Brexitul

Regina Elisabeta a II-a a le-a cerut britanicilor să găsească “un teren comun” de înţelegere, o referire directă la dezbaterea privind Brexit-ul care afectează în prezent Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, relatează vineri AFP.

’În căutarea noastră de noi răspunsuri în aceste timpuri moderne, prefer în ce mă priveşte, reţetele încercate, cum ar fi să se vorbească cu respect şi să se respecte punctele de vedere diferite, să se caute un numitor comun şi să nu se uite imaginea de ansamblu”, a declarat joi seara suverana în vârstă de 92 de ani, în cadrul vizitei pe care a făcut-o la Institutul Femeilor din Sandringham, conform Agerpres. 

“Pentru mine, aceste abordări sunt atemporale şi le recomand tuturor”, a adăugat ea, adresându-se membrilor institutului.

Regina a salutat valorile acestei organizaţii care lucrează pentru femei şi care sunt “răbdarea, prietenia, o abordare comunitară puternică şi luarea în considerare a nevoilor celorlalţi”.

Aceste afirmaţii făcute de Regina Elisabeta a II-a au fost interpretate în Marea Britanie ca o referire la tensiunile care marchează dezbaterea privind punerea în aplicare a ieşirii ţării din Uniunea Europeană, programată pentru 29 martie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-25

TAGURI: regina elisabeta, mesaj, britanici, brexit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG