2020-07-16 20:32

Ce REDESCHIDE China pe 11 mai. S-a vândut tot

 |  17:21
Ce REDESCHIDE China pe 11 mai. S-a vândut tot

Va funcționa la capacitate redusă, vor fi impuse măsuri suplimentare de protecție și vizitatorilor li se vor măsura temperaturile. Toate ca toate, dar acest loc care va impune măsurile menționate se va deschide curând, în țara de unde a pornit pandemia, teoretic…

Disneyland Shanghai se redeschide pe data de 11 mai, iar biletele pentru această zi sunt deja sold out. Parcul de distracții va funcționa la capacitate redusă, iar pe e site-ul oficial sunt bilete disponibile pentru restul lunii mai și începutul lunii iunie, cu excepția câtorva zile. Prețurile variază în funcție de perioadă, de la 56 de dolari la 70 de dolari, potrivit CNN. 

Vizitatorii vor trebui să accepte anumite lucruri

Disneyland Shanghai va reprezenta un model de redeschidere pentru celelalte parcuri din alte părți ale lumii. CEO-ul Disney, Bob Chapek, spune că parcul din Shanghai are o capacitate de 80.000 de vizitatori pe zi, dar guvernul chinez a limitat numărul la 30% din această cifră.

Cei care vor să viziteze parcul vor trebui să accepte să li se măsoare temperatura și să prezinte aplicația de smartphone care certifică starea de sănătate. De asemenea, trebuie să poarte mască pe durata vizitei, cu excepția momentelor în care mănâncă. Dezinfectarea parcului se va face mult mai frecvent ca înainte, iar vizitatorii vor avea la dispoziție soluții de curățare a mâinilor.

Shanghai Disneyland Park este un parc tematic situat în Pudong, Shanghai, China, care face parte din stațiunea Disney Disney. Parcul este operat de Disney Parks.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz