2020-04-05 10:46

Ce se întâmplă când casa de modă Chanel urmează recomandările CHINEZILOR

 |  19:56
Ce se întâmplă când casa de modă Chanel urmează recomandările CHINEZILOR

China este în prezent principala piaţă de lux din lume, astfel încât criza noului coronavirus a afectat toate mărcile care operează în regiune, unde numeroase magazine sunt închise de la jumătatea lunii ianuarie.

Casa de modă franceză Chanel a decis anularea unei prezentări de modă programată pentru sfârşitul lunii mai la Beijing. Aceasta ca urmare a epidemiei de coronavirus care s-a soldat până acum cu moartea a 1.800 de persoane în China, potrivit unui comunicat difuzat marţi şi citat de EFE. "Având în vedere actuala situaţie şi urmând recomandările autorităţilor chineze, Chanel a decis să amâne proiectul “Paris - 31 rue Cambon 2019/20 Métiers d'Art” de la Beijing din mai până la o dată ce va fi anunţată ulterior", se arată în comunicatul casei Chanel.

Aici se află scara-melc

Este vorba de o colecţie prezentată la Grand Palais pe 5 decembrie când, cu ajutorul cineastei Sofia Coppola, a fost reprodus studioul din 31 rue Cambon din Paris. Aici se află celebra scară în formă de melc înconjurată de oglinzi unde creatoarea de modă Gabrielle Chanel îşi prezenta creaţiile. "Chanel urmăreşte situaţia îndeaproape. Sănătatea şi bunăstarea echipei şi a clienţilor săi este o prioritate", notează firma în comunicat.

Chanel va prezenta pe 3 martie la Paris colecţia sa de pret-a-porter toamnă-iarnă 2021 în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris. Cu o săptămână înainte de desfăşurarea evenimentului, aproximativ zece firme din China şi-au anulat participarea din cauza a coronavirusului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine