2020-06-05 10:31

Ce spun germanii despre TREMURATUL cancelarului Angelei MERKEL

 |  21:00
Ce spun germanii despre TREMURATUL cancelarului Angelei MERKEL

Cei mai multi dintre germanii intervievati in cadrul unui studiu (59%) consideră că cele trei serii de tremurat în public ale cancelarului Angelei Merkel ţin de sfera ”privată”.

Merkel, aflată la putere de 14 ani, a provocat îngrijorare, în ultimele săptămâni, după ce a fost cuprinsă - în trei rânduri - de tremurat în cursul unor ceremonii oficiae.

Însă 59% dintre persoanlee intervievate consideră că acest tremurat ţine doar de sfera ”privată” a cancelarului, care urmează să împlinească vârsta de 65 de ani la 17 iulie.

Alte 34% dintre persoanele chestionate consideră, din contră, că este vorba despre o informaţie de interes public, potrivit acestui sondaj realizat de Civey şi publicat în ediţia de sâmbătă a Augsburger Allgemeinen, potrivit News.ro.

Între persoanele intervievate, simpatizanţi ai Uniunii Creştin Democrate (CDU, conservator), formaţiunea lui Merkel, dar şi ai Partidului Social Democrat (SPD) şi Verzi consideră în majoritatea lor că acest tremurat o priveşte numai pe Merkel.

Numai simpatizanţii Partidului Alternativa pentru Germania (AfD, extremă dreapta) consideră acesta un subiect de interes public.

Angeka Merkel s-a aşezat joi, în mod excepţional, pe un scaun, în cursul unei ceremonii de intinare a imnurilor naţionale,  la o zi după ce a tremurat a treia oară în public.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine