2020-03-29 02:36

Ce vor primi utilizatorii de Windows 10

 |  22:40
Ce vor primi utilizatorii de Windows 10

Utilizatorii Windows 10 înrolaţi în programul de testare Windows Insiders sunt pe cale să primească versiuni complet noi ale icon-urilor Windows, ce vor apărea atât în meniul Start şi bara de activităţi, cât şi pe desktop-ul Windows 10.

Având în vedere longevitatea de care se bucură Windows 10, măsura împrospătării interfeţei prin introducerea unui nou set de icon-uri de sistem este probabil binevenită, sistemul de operare riscând altfel să pară tot mai demodat în comparaţie cu platformele software competitoare. Potrivit informaţiilor apărute pe site-ul de tehnologie Aggiornamenti Lumia, utilizatorii Windows 10 care au subscris la versiunea Fast Ring a programului de testarea Windows Insiders vor primi noul set de icon-uri Windows 10 în următoarele zile, modificările atingând inclusiv aplicaţiile Mail, Calendar, Alarm, Clock, Calculator, Movies and TV, Voice Recorder şi Groove Music.

La un stadiu avansat

Primele indicii despre introducerea unui nou set de pictograme mai colorate pentru Windows 10 au apărut încă din luna septembrie 2019, timpul scurs între timp indicând că proiectul se află deja la un stadiu avansat, încât nu va dura prea mult până ce şi restul utilizatorilor Windows 10 vor putea savura noul stil grafic îmbunătăţit, scrie go4it.ro. Noul stil vizual va fi păstrat şi la aplicarea actualizărilor următoare pentru aplicaţiile respective, fapt e confirmă planurile de a instala în cele din urmă permanent noul stil de interfaţă Windows. Windows 10 este un sistem de operare pentru computere personale, dezvoltat de Microsoft ca parte a familiei de sisteme de operare Windows NT. A fost anunțat în septembrie 2014, urmat de o scurtă demonstrație la conferința Build.

Prima versiune a sistemului de operare a intrat în procesul de testare beta publică la 1 octombrie 2014, versiunea finală fiind lansată în mod oficial pe 29 iulie 2015. Conform datelor din iunie 2016, sistemul de operare rulează pe 350 milioane de dispozitive active, și are o cotă de utilizare estimată pe computere personale de 22% și 12% pe toate platformele (computere personale, tablete, smartphone-uri și console de jocuri).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine