2019-11-12 21:33

Cel puţin 14 MORŢI, între care 4 militari americani, într-un ATENTAT comis în nordul Siriei

 |  19:04
Cel puţin 14 MORŢI, între care 4 militari americani, într-un ATENTAT comis în nordul Siriei

Cel puţin 14 persoane, între care patru militari americani, au murit miercuri în urma unui atentat comis în nordul Siriei.

Atacul sinucigaş a vizat o patrulă militară a coaliţiei antiteroriste conduse de Statele Unite, în oraşul Manbij, situat în nordul Siriei, a anunţat organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO). Cel puţin 14 persoane au fost ucise în atentat, potrivit Mediafax.

Atacul a fost revendicat de reţeaua teroristă Stat Islamic prin intermediul propriei agenţii, Amaq.

Un oficial din SUA a anunţat că patru militari americani au fost ucişi, iar trei au fost răniţi în atentatul din nordul Siriei. În aceeaşi ordine de idei, preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat în decembrie 2018 că va retrage trupele americane din Siria.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-16Parerea ta...

ZICEA BUFONUL TRUMP
16 Ian 2019

că se retrage din ”teatrul de operațiuni” din Siria, inclusiv din NATO! Nu mai vrea să fie jandarmul planetei? UPS! Asta îmi spune că o să aibă loc o NOUĂ AȘEZARE STRATEGICĂ A HĂRȚII GLOBULUI, ÎN CEEA CE PRIVEȘTE PUTEREA! Deci, s-ar putea să lase OSUL jos, ca să vadă cin se-apropie hămesit de el...China cu Taiwanul, allături de India, DEJA devin un TRIO veritabil, puternic!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray