2020-07-14 03:53

China promite contramăsuri necesare după ce SUA au crescut taxele pentru mărfurile chinezeşti

 |  11:58
China promite contramăsuri necesare după ce SUA au crescut taxele pentru mărfurile chinezeşti

China a informat vineri că regretă decizia preşedintelui Donald Trump de a mări taxele pentru mărfuri chinezeşti în valoare de miliarde de dolari şi a precizat că va răspunde, relatează CNN.

Administraţia Trump a informat că va creşte taxele pentru importuri chinezeşti în valoare de 200 de miliarde de dolari de la 10% la 25% începând de vineri. Beijingul a răspuns la doar câteva minute după ce creşterea a intrat în vigoare.

„China îşi exprimă regretul profund privind aceste evenimente şi va trebui să ia contramăsurile necesare. Sperăm că Statele Unite se vor întâlni la mijloc cu noi şi vor lucra cu noi pentru a rezolva problemele existente prin cooperare şi consultare”, a informat Ministerul Comerţului într-un comunicat.

O delegaţie a Chinei condusă de vicepremierul Liu He a ajuns la Washington joi pentru o nouă rundă de negocieri.

Liu a afirmat că speră să intre în „discuţii raţionale şi sincere” cu partea americană.

Liu a adăugat că Beijingul consideră că mărirea taxelor nu este o soluţie şi este dăunătoare Chinei, Statelor Unite şi întregii lumi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mai 2019

Chinezii au pregatit de mult asemenea atacuri pe toate planurile impotriva USA fara sa se gandeasca ca majoritatea tehnologiei pe care ei au primit-o vine de la americani.Probabil ca dupa ce o sa-si puna taxe si piedici inutile unul la altul USA si China o sa revina la stadiul de cooperare bilaterala care aduce profit la toata lumea.In final trebuie sa te hotarasti ce vrei sa fii,partener modern cu USA sau sa reinventezi lupta de clasa de pe vremea lui MAO si KIM IR SEN si razboaiele comuniste de tip gherila de care ne-a scapat Gorbaciov cu perestroika Daca nu va duce capul sa faceti nimic mai bun atunci reveniti la perioada lui GORBY si puneti-l din nou presedinte in Rusia ca sa va ajute sa ganditi modern pe toti kominternistii astia imbacsiti si conservatori cu mintea lui KARL MArX si LENIN care si-au macelarit propriul popor in gulaguri si lagare de concentrare
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz