2020-07-11 02:40

China: Răspândirea coronavirusului poate fi stopată!

 |  18:35
China: Răspândirea coronavirusului poate fi stopată!

Experții consideră că răspândirea coronavirusului poate fi stopată, iar măsurile adoptate în acest sens pot fi aplicate eficient, a declarat Ma Xiaowei, directorul Comisiei Naționale de Sănătate din China. Citat de CGTN, oficialul a arătat că, în prezent, China este într-o situația critică în ceea ce privește prevenirea și controlul focarului de coronavirus, catalogat drept „foarte diferit de SARS”.

Autoritățile chineze au mobilizat șapte grupuri de 900 de cadre medicale, pentru a ajuta provincia Hubei, urmând să trimită alte 12 echipe cu 1.600 de cadre medicale, în orașul Wuhan, centrul focarului de coronavirus.

 

Până în dimineața zilei de 26 ianuarie, erau înregistrate 1.985 de cazuri afectate de noul coronavirus, 56 de decese cauzate de coronavirus, iar în 49 de cazuri s-a reușit tratarea.

Este extrem de important de reținut faptul că în toate cazurile în care a fost înregistrat decesul, noul coronavirus a avut un rol de accelerare și agravare a unei boli deja existente, nefiind unica sau principala cauză de mortalitate.

Autoritățile chineze au anunțat că deja a fost izolată tulpina noului virus și este pe cale să fie fabricat un nou vaccin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz