2020-01-29 14:32

China. Vameşii au confiscat carne congelată veche de 40 de ani. Valoarea produselor - 430 milioane euro

 |  13:23
China. Vameşii au confiscat carne congelată veche de 40 de ani. Valoarea produselor - 430 milioane euro

Vameșii chinezi au confiscat mai multe tone de carne congelată în valoare de aproximativ 430 de milioane de euro, informează China Daily, citat de b1.ro. În unele cazuri, carnea era veche de 40 de ani.

Potrivit sursei citate, în provincia Hunan au fost destructurate două bande cu 20 de membri și au fost confiscate 800 de tone de produse. Acesta este cel mai mare caz de contrabandă cu produse din carne congelată din istoria provinciei.

Yang Bo, director adjunct la Biroul de combatere a contrabandei din cadrul Administraţiei Vămilor din Changsha, a precizat, că produsele erau în cea mai mare parte expirate și că puteau provoca boli grave în cazul în care erau consumate.

"Pentru a face economii, contrabandiştii folosesc deseori vehicule obişnuite în locul celor frigorifice. Astfel, carnea se decongelează de mai multe ori înainte de a ajunge la consumatori", a afirmat Yang Bo.

De asemenea, ofiţerii de la Administraţia Vămilor din regiunea autonomă Guangxi Zhuang au descoperit că o parte din carnea confiscată era chiar mai veche decât termenul trecut, în unele cazuri fiind veche de 40 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine