2019-10-16 18:49

Dorin Chirtoacă DEMISIONEAZĂ din funcţia de PRIMAR al Chişinăului şi lansează un atac dur la adresa lui DODON: “E bufonul lui Plahotniuc şi al lui Putin”

 |  13:53
Dorin Chirtoacă DEMISIONEAZĂ din funcţia de PRIMAR al Chişinăului şi lansează un atac dur la adresa lui DODON: “E bufonul lui Plahotniuc şi al lui Putin”

Primarul suspendat al Chişinăului, Dorin Chirtoacă îşi dă demisia din funcţie. El a lansat cu această ocazie un atc frontal la adresa lui Igor Dodon, pe care îl acuză că este “bufonul lui Plahotniuc şi că vrea să fie bufonul lui Putin”.

„Eu am primit mandatul de la cetăţeni şi nu de la Plahotniuc, Dodon, Leancă sau cine mai sunt. Unii au cerut la finele anului să-mi dau demisia, dar ei urmăreau un scop îngust de partid. E vorba de cei de la PAS şi PPDA. Cetăţenii au înţeles că e uzurpată puterea în Chişinău. E crucial ca cetăţenii să înţeleagă ce se întâmplă. Eu sunt legat de mâni şi de picioare de dictatura de astăzi. Cei de la PD nu-şi doresc alegeri anticipate în municipiul Chişinău, pentru că vor s-o păstreze în funcţie pe Silvia Radu până în 2019. E primarul PD şi PSRM", a declarat Chirtoacă.

„Eu nu am ieşit din prima zi să fac asemenea declaraţii. Eu am scris cerere de demisie la 25 mai 2017. Ulterior am decis să epuizez toate căile interne de atac. Acum judecătorii Curţii Constituţionale urmează să examineze dacă am fost suspendat legal din funcţie. Acum că am anunţat că demisionez ar putea s-o întoarcă. Oricum, ei nu au nicio şansă să câştige Primăria. Dodon e bufonul lui Plahotniuc şi vrea să fie bufonul lui Putin. Dodon nu vrea altceva decât să-i ia locul lui Plahotniuc. Dacă Dodon şi Plahotniuc sunt dispuşi să candideze pentru funcţia de primar, atunci candidez şi eu", a adăugat Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă, acuzat de acte de corupere pasivă în formă agravată, precum şi trafic de influenţă în dosarul parcărilor plătite de la Chişinău, este suspendat din iunie 2017 din funcţia de primar. În noiembrie anul trecut a fost organizat şi un referendum pentru revocarea lui, care a fost însă invalidat din cauza prezenţei scăzute la urne.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray