2020-07-10 17:19

Cinci morți după ce un elicopter s-a prăbușit în Marea Caspică

 |  11:43
Cinci morți după ce un elicopter s-a prăbușit în Marea Caspică

Un elicopter al unei societăți iraniene de foraj petrolier s-a prăbușit duminică în Marea Caspică și toate cele cinci persoane aflate la bordul său au murit, a anunțat televiziunea publică din Iran, Irib, citată de AFP.

Accidentul s-a produs după ce aparatul abia decolase de pe o platformă petrolieră având la bord un pacient transportat de urgență și patru membri ai echipajului, a indicat guvernatorul orașului portuar Behshar (nord), Khalegh Sajadi., potrivit Agerpres.

Platforma petrolieră Amir Kabir, în apropierea căreia a avut loc accidentul, se află la 250 km distanță de țărmul iranian al Mării Caspice. Ea extrage petrol de la o adâncime de 1.000 de metri, potrivit agenției de presă Irna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-27Parerea ta...

ANONIM
27 Noi 2016

Și în stațiile de tramvai din București cu peroane înguste lipsite de garduri de protecție se pot înregistra în orice clipă tragedii în masă.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor,Bulevardul Bucureștii Noi,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Bulevardul Mărăști etc etc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz