2020-07-11 18:31

“Cine o va opri pe Angela Merkel?”

 |  16:47
“Cine o va opri pe Angela Merkel?”

Michael Zammit Tabona, ambasadorul Maltei în Finlanda, a demisionat după ce a comparat-o pe Angela Merkel cu Adolf Hitler.

Michael Zammit Tabona a scris vineri într-o postare pe Facebook, la aniversarea a 75 de ani de la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial în Europa: „Acum 75 de ani l-am oprit pe Hitler. Cine o va opri pe Angela Merkel? Ea a împlinit visul lui Hitler! Să controleze Europa”. Potrivit Time of Malta, autorităţile malteze şi-au cerut scuze Germaniei. „Când a acceptat demisia ambasadorului cu efect imediat, ministrul Evarist Bartolo a subliniat că afirmaţiile ambasadorului cu privire la cancelarul german Angela Merkel nu sunt reprezentative pentru prietenia şi respectul reciproc dintre Malta şi Germania”, se arată într-un comunicat.

Potrivit jurnalistului de investigaţie Matthew Caruana Galizia, fiul lui Daphne Caruana Galizia - jurnalista asasinată în octombrie 2017-, ambasadorul a fost numit în post după ce a sprijinit financiar Partidul Laburist, aflat la putere în Malta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-12Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
11 Mai 2020

asta e undinozaur comunist cu cap de porc...i se spune SCHWEiNE-KOPF in Germania
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mai 2020

Tot ce ati vazut in Irak siria si Libia timp de 20de ani adica gruparea AL-QAIDA a fost creata si finantata de regimurile oBAMA-CLINTON-MERKEL-JUNKER-SARKoZY-BASESCU E timpul sa se termine cu aceasta cotoroantza imputita de la berlin si cu mafiaSoros
ISTORIC
12 Mai 2020

Cite mandate are voie secretara fostului cancela ?
COMISARUL PARAIPAN
12 Mai 2020

si inca ceva -pe satanista asta imputzita o cheama KAZMIERCZAK ANGELA si este de fapt o clona a lui HITLER facuta de niste doctori de la KGB..practic este o agenta poloneza comunista de la KGB controlata de Moscova si China
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz