2019-07-18 02:00

CNN, după SCRISOAREA lui Giuliani către Iohannis: Dă lecţii de etică unei alte ţări şi face de râs SUA

 |  17:40
CNN, după SCRISOAREA lui Giuliani către Iohannis: Dă lecţii de etică unei alte ţări şi face de râs SUA

Un editorialist de la CNN a comentat situaţia provocată de scrisoarea trimisă de Rudolph Giuliani preşedintelui Klaus Iohannis în care arată că, după ce liderul de la Casa Albă a schimbat dramatic standardele etice ale Guvernului american, Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a ales să critice lupta anticorupţie dintr-o altă ţară, România, ceea ce a pus într-o lumină proastă Statele Unite, contrar poziţiei oficiale anunţată de Washington.

Frida Ghitis reaminteşte în editorialul publicat de CNN că Giuliani este un avocat independent şi om de afaceri. "Este liber să apere criminali şi corupţi. Dar este şi un avocat de renume pentru preşedintele Trump. Oamenii din toată lumea îl văd la televizor vorbind în numele lui Trump. Aşa că, cuvintele lui, chiar dacă susţine că nu au legătură cu Guvernul american, au o rezonanţă specială".

Potrivit editorialistei, în scrisoarea adresată preşedintelui României, Giuliani vorbea despre reglementarea activităţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, susţinând că lupta anticorupţie afectează statul de drept sub acoperirea aplicării legii în mod abuziv.

"Giuliani a propus că fie amnistiaţi cei acuzaţi şi condamnaţi în urma abuzurilor comise de DNA", se arată în editorial. "Şi a atras atenţia că aceste lucruri vor alunga investiţiile străine".

Avocatul preşedintelui Donald Trump, Rudolph Giuliani, a adresat autorităţilor române o scrisoare pe tema protocoalelor încheiate de instituţii din sistemul judiciar cu SRI, scrisoare de care Ambasada SUA la Bucureşti s-a disociat, transmiţând, prin purtătorul de cuvânt, că Guvernul SUA nu comentează acţiunile persoanelor fizice.

Rudolf Giuliani a recunoscut că a fost plătit de o firmă de consultanţă în momentul în care a trimis preşedintelui României, o scrisoare contrară poziţiei oficiale a Guvernului SUA, scrie Politico. Firma de consultanţă globală, Freeh Group International Solutions, aparţine fostului director FBI Louis Freeh, care este avocatul omului de afaceri Puiu Popoviciu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-01Parerea ta...

DAR MAFIOTUL KLEM!
01 Sep 2018

El ce face ,nu da lectii unui popor suveran si nu face de ras SUA Lui nu i e rusine cata spaga a luat ca sa apere niste sorosisti?
RUDOLPH GIULI-BANII
01 Sep 2018

Autoritatile romane sa investigheze cine a platit pe acest lobbyst si din ce bani . Mafia psd dupa ce nu a facut nimic un an si jumatate cheltuie banii romanilor pe lobby pentru salvarea unui golan puscarias.
ANONIM
02 Sep 2018

GOLANI SI TRADATORI DE TARA VANZATORI INFECTI SUNTETI VOI CEI CARE LINGETI CURU LUI IOHANIS SI A LUI SOROS.DE UNDE STII BOULE CA AU FOST BANII ROMANILOR SI NU AI UNUI SINGUR OM CARE S-A SATURAT DE VOI NAZISTILOR.DE CE NU VA STROPSITI IMPOTRIVA AUSTRIECILOR CARE NE CHELESC MUNTII..ACUM VOR GAZUL DIN MAREA NEAGRA PE GRATIS CHIAR NU VEDETI CA ROMANII NU VA VOR? PRIN MIZERIILE ACESTEA CE LE TOT VANTURATI NU FACETI DECAT SA PIERDETI SI MAI MULT' NU O SA CONDUCETI TARA ACEASTA NICIODATA PE CAI LEGALE DOAR PRI MARSAVIILE CARE VA CARACTERIZEAZA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray