2019-10-14 06:58

Complot pentru ASASINAREA Theresei May, dejucat de Scotland Yard

 |  10:31
Complot pentru ASASINAREA Theresei May, dejucat de Scotland Yard

Theresa May a fost la un pas să fie ucisă cu sânge rece, un complot vizând asasinarea premierului britanic fiind dejucat, dezvăluie postul britanic Sky News, citat de News.ro.

Potrivit poliţiei, ideea era să se arunce cu un fel de dispozitiv exploziv către reşedinţa premierului de la numărul 10, pe Downing Street, şi să se profite de haosul care ar fi urmat un atac cu cuţitul asupra premierului.

Poliţia metropolitană a anunţat marţi că doi bărbaţi arestaţi săptămâna trecută au fost inculpaţi de infracţiuni teroriste şi urmează să fie prezentaţi în faţa magistraţilor Tribunalului Westminster miercuri. Poliţia a precizat într-un comunicat că cei doi bărbaţi au fost arestaţi de Comandamentul de luptă antiteroristă pe 28 noiembrie. Autorităţile i-au identificat drept Naa’imur Zakariyah Rahman, în vâstă de 20 de  ani, originar din nordul Londrei, şi Mohammed Aqib Imran, în vârstă de 21 de ani, din sud-estul oraşuluii Birmingham.

Scotland Yard şi poliţia din comitatul West Midlands urmăreau pista complotului de mai multe săptămâni, a mai dezvăluit marţi postul..

Un purtător de cuvânt al Guvernului britanic a anunţat marţi că Marea Britanie a dejucat nouă comploturi în ultimele 12 luni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray