2019-12-13 07:52

Complot terorist dejucat în oraşul francez Orleans

 |  20:26
Complot terorist dejucat în oraşul francez Orleans

Florentin Dincă

La doar o lună şi o săptămână de la carnagiul terorist care a zguduit Parisul, teroriştii sirieni urmau să atace agenţii forţelor de oridine din oraşul francez Orleans, la doar 100 de kilometri de capitala Franţei. Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a declarat că respectivul complot terorist a fost dejucat, fiind arestaţi doi islamişti care aveau legături cu grupuri din Siria, anunţă ziarul Le Figaro.

Planul terorist viza membri ai forţelor de ordine din oraşul francez Orléans, situat la 100 de kilometri sud de Paris. Doi islamişti francezi în vârstă de 20 şi 24 de ani au fost arestaţi preventiv de agenţi ai Direcţiei pentru securitatea internă (DGSI), potrivit Mediafax. Cei doi indivizi erau în contact cu un islamist francez care se află în Siria.

"Ancheta va stabili cine era organizatorul complotului care viza militari, jandarmi şi poliţişti", a explicat Bernard Cazeneuve, precizând că anul acesta autorităţile franceze au dejucat zece planuri de atacuri teroriste.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-22Parerea ta...

HAZNAUA EUROPENA
22 Dec 2015

Sa o pupe pe dinti pe angelica , din cauza ei sau intimplat toate nenorocirile . Am vazuto , in floci cu alte patachine , la Spirala Misa .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Europa, la răscruce de idei Milioanele de oameni care au ieşit în stradă la Paris, în frunte cu cei 50 de lideri mondiali care au ţinut să fie prezenţi, au transmis mesajul că Europa nu va ceda în faţa barbariei, iar solidaritatea şi unitatea în faţa ameninţării teroriste sunt reale. Doar că trebuie să ne asigurăm că ele vor fi şi permanente
13 Ian 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray