2020-04-05 23:10

Coronavirus. Rusia își ia măsuri de PROTECȚIE. Legăturile feroviare cu China, suspendate

 |  12:00
Coronavirus. Rusia își ia măsuri de PROTECȚIE. Legăturile feroviare cu China, suspendate

Rusia uspendă circulația trenurilor de pasageri spre China și urmează să înceapă de luni operațiunea de evacuarea a propriilor cetățeni din orașul Wuhan, potrivit Reuters

Rusia, care are o frontieră cu o lungime de 4.300 de kilometri cu China, a confirmat săptămâna trecută primele două cazuri de infecție cu coronavirus, în Siberia. În ambele cazuri fiind vorba de cetățeni chinezi, potrivit Mediafax.ro,

Forțele armate ruse vor începe de luni evacuarea cetățenilor ruși din Wuhan și Hubei. În această zonă locuiesc peste 600 de cetățeni ruși, a afirmat vicepremierul Tatiana Golikova.

Moscova a restricționat deja zborurile directe între China și Rusia, iar legăturile feroviare între cele două state au fost suspendate începând de la miezul nopții.

Ultimul tren între Beijing și Moscova a intrat fără pasageri pe teritoriul Rusiei, întrucât toți cei 136 de pasageri ai fost debarcați la frontiera sino-rusă, a relatat agenția RIA, adăugând că toți pasagerii erau de naționalitate chineză.

Rutele feroviare între Rusia şi China legau oraşele Beijing şi Moscova, Suifenhe şi Grodekovo, precum şi Chita şi Manzhouli.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine